Stylisten

Onze stylisten zijn volledig gekwalificeerd en hebben hun school diploma’s behaald. Naast deze opleiding volgen ze ook nog een interne opleiding bij ons in de salon, waarbij alle facetten van het kappersvak nogmaals uitvoerig worden doorlopen. Maar nu met een extra focus op creatief gebruik van de technieken en het inzicht geven van de juiste adviezen aan de klant, rekening houdend met jouw gezichtsvorm, kledingstijl, skintone en het belangrijkste: jouw eigen wensen.

Zodra de medewerkers dit deel van hun educatie hebben afgerond mogen ze de salon in om samen met jou tot fantastische coupes en styles te komen. Maar dan begint het pas!

Het kappersvak is gebaseerd op mode en fashion wat continu in beweging is. Onze medewerkers moeten dan ook gehele carrière blijven trainen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken. Dit gebeurd door onze eigen educatie managers maar ook door externe trainers in te huren, of in samenwerking met onze product partner SCHWARZKOPF PROFESSIONAL.

Daarnaast bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om zich verder te specialiseren. Dit kan zijn in haarverlengingen, kleuringen maar ook salon educator of salon manager behoord tot de doorgroei mogelijkheden.

Trendline Kappers : Be smart, Be educated!