Kom jij ons team versterken bij Trendline Kappers?

Trendline Kappers zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Ben jij een beginnend junior stylist of heb je al jaren lang ervaring als haarstylist en wil je werken in een modern en snelgroeiend bedrijf, waar je veel training, begeleiding en doorgroeimogelijkheden krijgt? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Werken bij Trendline Kappers betekend geen baan maar een carrière. Wij geloven in jonge, ondernemende en servicegerichte mensen die willen groeien. Heb je ambitie, dan krijg je bij Trendline Kappers alle kansen om je te ontplooien.

Trendline Kappers willen de beste zijn in hun branche. Om dat voor elkaar krijgen creëren we een aantrekkelijke omgeving om in te werken. Wij zijn een beautybedrijf dat beantwoordt aan de wisselende behoeften en wensen van modebewuste mensen. Wij staan voor creativiteit, service en passie voor beauty.

Samen met je collega’s streef je ernaar om iedere klant nét dat beetje extra te geven. Dit doen jullie door meer te bieden dan alleen een nieuwe look. Je geeft je klant een ultiem relax moment voor zichzelf, door een persoonlijke benadering en service.

Bij Trendline Kappers bieden we een goed start salaris en geven we je de tools om jezelf te ontwikkelen tot hair expert in een snel groeiend bedrijf. Maar er is nog veel meer mogelijk! Salon educator, salonmanager en zelfs franchise ondernemer behoort tot de mogelijkheden voor een ieder die deze ambitie heeft.

En natuurlijk zijn wij een erkend leerbedrijf aangesloten bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (www.s-bb.nl). Wij zijn zelfs gediplomeerd Assessor en dus volledig gekwalificeerd om examens af te nemen. Dit doen wij o.a. op het MBO Amersfoort.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via info@de-kapper.nl, we zien je aanvraag graag tegemoet.