Kom jij ons team versterken bij Trendline Kappers?

Krijg jij geen energie meer van je huidige werkplek en collega’s? Is iedere dag hetzelfde, veilig binnen je comfortzone? Dan is het nu tijd voor verandering! JOIN OUR TEAM! Wij hebben diverse vacatures open staan, dus meldt je nu snel aan.

BOL / BBL junioren & HAARSTYLISTEN 

Ben je een BBL/BOL leerling of al een ervaren haarstylist en ben je op zoek naar een mooie nieuwe uitdaging, dan zijn we op zoek naar JOU! Met ons brede aanbod aan interne trainingen en opleidingen kan jij je ontwikkelen tot de beste versie van jezelf! Je komt te werken in een mooie moderne en professionele kapsalon, binnen een gezellig team van mensen die elkaar helpen en ondersteunen en daarnaast plezier op de werkvloer enorm belangrijk vinden! Hier werken wij dan ook hard aan om te zorgen dat iedereen het in onze salon het naar zijn zin heeft en geniet van ons mooie vak!

Ben je nog onzeker over jouw vaktechniek, krijg je niet voldoende begeleiding om jezelf verder te kunnen ontwikkelen, mis je enthousiasme bij jouw collega’s, is elke dag een sleur geworden? Wacht dan niet langer en vul onderstaand formulier in zodat wij jou kunnen laten zien dat werken bij ons enorm leuk is. Wij zullen jou begeleiden, uitdagen en motiveren. Het enige dat je nodig hebt is een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen en samen zullen wij ervoor zorgen dat jij jouw doelen zult bereiken.

 • Salaris 3% BOVEN het cao salaris;
 • Maandelijkse en jaarlijkse omzetbonus (oplopend van 5% tot 10% extra salaris!);
 • Werkuren 24 -38uur per week (in overleg);
 • Werkrooster in overleg (De zaterdag is wel een pré);
 • Ruim aanbod van interne en externe cursussen om jouw skills te verbeteren;
 • (Door)groeimogelijkheden naar krullenspecialist, kleurspecialist, extensions specialist, trainer, (ass)-salonmanager & franchise-ondernemer;
 • Pensioenopbouw, overuren worden uitbetaald, personeelskorting, reiskostenvergoeding, fooi, vakantiegeld;
 • En natuurlijk legendarische personeelsfeesten, elke 5 weken een haaravond om elkaar weer mooi te maken, zaterdagmiddag borrels, één keer per maand verzorgen wij de lunch op zaterdag, jaarlijks een kerstpakket en natuurlijk een kleine attentie bij speciale dagen, een verjaardagscadeau en zo nog veel meer leuke dingen!

Geïnteresseerd in één van bovenstaande vacatures? Vul dan snel onderstaande gegevens in en wij zullen direct een afspraak met je maken om tijdens een kop koffie eens nader kennis te maken met je. Hopelijk tot snel!

  Wij nemen binnen 48 uur contact met je op. mocht je binnen 48 uur niets vernomen hebben dan kan het zijn dat jouw formulier toch niet goed is verzonden. Wij zouden het enorm waarderen als je ons dan een mail zou kunnen sturen via info@de-kapper.nl

  Tot binnenkort!