Kom jij ons team versterken bij Trendline Kappers?

Als kapper om de zaterdag lekker vrij zijn?

RUIM boven het cao loon verdienen?

500 euro instapbonus ontvangen?

Krijg jij geen energie meer van je huidige werkplek en collega’s? Is iedere dag hetzelfde, veilig binnen je comfortzone? Dan is het nu tijd voor verandering! JOIN OUR TEAM! Met ons brede aanbod aan interne trainingen en opleidingen kan jij je ontwikkelen tot de beste versie van jezelf! Je komt te werken in een mooie moderne en professionele kapsalon, binnen een gezellig team van mensen die elkaar helpen en ondersteunen en daarnaast plezier op de werkvloer enorm belangrijk vinden! Hier werken wij dan ook hard aan om te zorgen dat iedereen het in onze salon het naar zijn zin heeft en geniet van ons mooie vak!

Wij zullen jou begeleiden, uitdagen en motiveren. Het enige dat je nodig hebt is een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen en samen zullen wij ervoor zorgen dat jij jouw doelen zult bereiken.

Wat bieden wij jou allemaal:

 • Salaris RUIM BOVEN het cao salaris;
 • EXTRA Maandelijkse en jaarlijkse omzetbonus (oplopend van 5% tot 10% extra salaris!);
 • Werkuren 24 -38uur per week (in overleg);
 • Werkrooster in overleg (de zaterdag om de week is mogelijk)
 • Ruim aanbod van interne en externe cursussen om jouw skills te verbeteren;
 • (Door)groeimogelijkheden naar krullenspecialist, kleurspecialist, extensions specialist, trainer, (ass)-salonmanager & franchise-ondernemer;
 • Pensioenopbouw, overuren worden uitbetaald, personeelskorting, reiskostenvergoeding, fooi, vakantiegeld;
 • En natuurlijk legendarische personeelsfeesten, elke 5 weken een haaravond om elkaar weer mooi te maken, zaterdagmiddag borrels, één keer per maand verzorgen wij de lunch op zaterdag, jaarlijks een kerstpakket en natuurlijk een kleine attentie bij speciale dagen, een verjaardagscadeau en zo nog veel meer leuke dingen!

Wacht niet langer en vul snel onderstaande gegevens in en wij zullen direct een afspraak met je maken om tijdens een kop koffie eens nader kennis te maken met je. Hopelijk tot snel!

  Wij nemen binnen 48 uur contact met je op. mocht je binnen 48 uur niets vernomen hebben dan kan het zijn dat jouw formulier toch niet goed is verzonden. Wij zouden het enorm waarderen als je ons dan een mail zou kunnen sturen via info@de-kapper.nl

  Tot binnenkort!