Kom jij ons team versterken bij Trendline Kappers?

Krijg jij geen energie meer van je huidige werkplek en collega’s? Is iedere dag hetzelfde, veilig binnen je comfortzone? Dan is het nu tijd voor verandering! JOIN OUR TEAM! Wij hebben diverse vacatures open staan, dus meldt je nu snel aan.

BOL / BBL junioren, HAARSTYLISTEN & TOPSTYLISTEN

Ben je een BBL/BOL leerling of al een ervaren haarstylist en ben je op zoek naar een mooie nieuwe uitdaging, dan zijn we op zoek naar JOU! Met ons brede aanbod aan interne trainingen en opleidingen kan jij je ontwikkelen tot de beste versie van jezelf! Je komt te werken in een mooie moderne en professionele kapsalon, binnen een gezellig team van mensen die elkaar helpen en ondersteunen en daarnaast plezier op de werkvloer enorm belangrijk vinden! En hier werken wij dan ook hard aan om te zorgen dat iedereen het in onze kapsalon het naar zijn zin heeft en geniet van ons mooie vak!

Ben je nog onzeker over jouw vaktechniek, krijg je niet voldoende begeleiding om jezelf verder te kunnen ontwikkelen, mis je enthousiasme bij jouw collega’s, is elke dag een sleur geworden? Wacht dan niet langer en vul onderstaand formulier in zodat wij jou kunnen laten zien dat werken bij ons enorm leuk is. Wij zullen jou begeleiden, uitdagen en motiveren. Het enige dat je nodig hebt is een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen en samen zullen wij ervoor zorgen dat jij jouw doelen zult bereiken.

 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO;
 • Maandelijkse en jaarlijkse omzetbonus (oplopend tot 5% extra salaris boven CAO);
 • Werkuren 24 -38uur per week (in overleg);
 • Werkrooster in overleg (Je werkt in ieder geval de zaterdag);
 • Ruim aanbod van interne en externe cursussen om jouw skills te verbeteren;
 • (Door)groeimogelijkheden naar kleurspecialist, extensions specialist, trainer, (ass)-salonmanager & franchise-ondernemer;

 

RECEPTIONIST(E).

Voor onze salon in Almere Parkwijk zoeken wij een gastvrije, vriendelijke en enthousiaste receptionist(e).

De positie van receptionist(e) is een functie waarbij het enorm belangrijk is dat je zelfstandig kunt werken en niet bang bent om zelf het initiatief te nemen. Je moet een duizendpoot zijn, flexibel, sociaal, weten van aanpakken en overzicht kunnen houden. Je staat stevig in je schoenen, want het kan best hectisch zijn, en geen dag is bij ons hetzelfde. Daarbij helpt het als je zelf ook enige kennis hebt van het kappersvak.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en het visitekaartje van de salon. De taken van de receptioniste omvatten o.a. het beantwoorden van de telefoon, het ontvangen van gasten, het adviseren van gasten, sturing geven aan de kappers, je beheert de (online) agenda van de medewerkers, verrichten van administratieve taken, en wat lichte huishoudelijke werkzaamheden. Je zult begrijpen dat deze functie het belangrijkst is op onze drukste weekdagen. Daarom zal je in ieder geval op de Vrijdag en Zaterdag werkzaam zijn.

Een enorm afwisselende en leuke functie waarbij je de spil bent van onze salon, en die ervoor zorgt dat zowel klanten als jouw collega’s een prettige dag beleven.

 • Je hebt een MBO werk -en denkniveau;
 • Werkuren 8 – 30uur per week (in overleg);
 • Werkrooster in overleg (Je werkt in ieder geval de vrijdag en zaterdag);
 • Je bent representatief en enthousiast;
 • Je bent flexibel, klantvriendelijk, stress bestendig en mensgericht;
 • Je spreekt en schrijft Nederlands;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie of bent bekend met de kappersbranche;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO voor het Kappersbedrijf.

 

VAKANTIE BAAN / ZATERDAG BIJBAAN NAAST SCHOOL

Voor onze salon in Soest – Overhees zoeken wij een vriendelijke en enthousiaste collega die nog een zomer en/of bij- baantje zoekt.

Geen zin om vakken te vullen of om op een warm terras mensen te moeten bedienen? Kom dan werken in onze kapsalon als bijbaan. Wat ga je doen? Samen met ons super leuke team zorg jij dat het onze klanten aan niets te kort komt. Klanten ontvangen, koffie geven, de was doen en wat opruimen.. je bent een manusje-van-alles! Je bent tussen de 15-20 jaar oud, en vind het leuk om met mensen om te gaan? Dan is dit en enorm leuke bijbaan voor jou. En natuurlijk begrijpen wij dat een baantje enorm spannend is, dus wij zullen jou overal in begeleiden. Wij zorgen er samen voor dat het goed komt! Misschien ben je zelf geïnteresseerd of weet jij nog iemand? Kom langs, bel even met onze salon op 0356024040 of vul het formulier in en wij zullen direct een afspraak met je plannen om kennis te maken.

 • Werkuren 4 – 30uur per week (in overleg);
 • Werkrooster in overleg;
 • Je bent representatief en enthousiast;

Geïnteresseerd in één van bovenstaande vacatures? Vul dan snel onderstaande gegevens in en wij zullen direct een afspraak met je maken om tijdens een kop koffie eens nader kennis te maken met je. Hopelijk tot snel!

  Wij nemen binnen 48 uur contact met je op. mocht je binnen 48 uur niets vernomen hebben dan kan het zijn dat jouw formulier toch niet goed is verzonden. Wij zouden het enorm waarderen als je ons dan een mail zou kunnen sturen via info@de-kapper.nl

  Tot binnenkort!