Trendline Kappers: It's all about you and your hair!

De betaalbare kapper waar service, kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staat!

Een team van professionele stylisten staat voor jou klaar om jouw haar tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om een “eenvoudige” knipbeurt, een speciale kleurtechniek of een ingewikkelde haarverlenging. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen en stemmen alle behandelingen uiteraard af op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Onder het genot van een heerlijk drankje gaan we rustig samen met jou zitten om eens te kijken wat jouw ideeën zijn. Onze stylisten luisteren eerst naar jouw wensen en kijken goed naar jouw gezichtsvorm en haarstructuur.

Laat je zelf daarbij verrassen door de adviezen van de stylisten! Zo creëren wij samen de coupe die jou het mooist staat. Want jouw haar zit pas echt goed als het past bij jouw uitstraling en persoonlijkheid!

Natuurlijk geven wij jou tijdens de behandeling adviezen hoe jij zelf thuis jouw nieuwe coupe het beste kunt stylen en in model kunt brengen.

Vooraf maken wij met jou altijd een duidelijke prijs afspraak, zodat jij bij de kassa niet voor verassingen komt te staan. Daarnaast geven wij altijd twee weken lang garantie op al onze behandelingen. That’s TRENDLINE!

Gelijk een afspraak maken