Krullen

Hé Krullenbol!
Ben je op zoek naar een kapper die weet wat te doen met jouw grillige, eigenwijze krullenbos? Een kapper die écht naar jou luistert en vrijblijvend advies geeft over jouw krullend haar? Bij Trendline Kappers zijn wij gespecialiseerd in het knippen en het behandelen van krullend haar zodat jouw krullen er weer stralend uitzien.

Onderaan de pagina hebben wij enkele resultaten geplaatst.

NATUURLIJK KRULLEND HAAR
Wij beginnen met een nauwkeurig advies waarbij wij veel aandacht hebben voor jouw wensen en de problemen waar jij tegen aan loopt. Vervolgens krijg je een overheerlijke was-massage en daarna een verzorgende conditioner. Hierna word je geknipt volgens een speciale kniptechniek (ja, het geheim van de smid!) om jouw krullen nog mooier uit te laten komen. Na het knippen gaan we jouw haar drogen en in model brengen.

En natuurlijk vertellen wij jou tijdens de behandeling alle tips & tricks die wij kennen zodat je het thuis ook sneller en mooier in model kunt krijgen. Zo kan je met een gerust hart naar huis en weet je precies wat je moet doen.

Alle krullenbollen zijn welkom bij ons, kinderen, mannen en vrouwen. Het enige dat belangrijk is om te weten dat wij geen kroes haar behandelen. De behandeling duurt minimaal één uur, en na deze behandeling krijgt jou haar makkelijker in model, heb je mooiere krullen die minder pluizen en meer glans hebben. Kortom: Een stralende bos met
krullen!

Boek nu de CURLY CURLS behandeling online of vraag ernaar bij één van onze medewerkers.

HEB JIJ STIJL HAAR MAAR WIL JE OOK GRAAG KRULLEN?
De permanent van nu is niet meer de “schapen krul” van vroeger. Van zachte golven tot volledige krullen alles is mogelijk! Slag of krul in het haar bepaald hoe makkelijk het is om jouw haar in de juiste vorm te stylen, en daarnaast zorgt het er ook voor dat jouw haar een “vollere” uitstraling krijgt.

Krullen zorgen voor volume of voor golvende krullen, maar kunnen er ook voor zorgen dat een onhandelbare bos haar dat pluist en niet in model te krijgen is, juist handelbaar en glanzend wordt.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om juist dat deel van jouw haar, dat deel dat altijd de verkeerde kant op valt, d.m.v. een deel permanent de juiste richting op te krijgen.

Vraag onze stylisten om een GRATIS en vrijblijvend advies over jouw style. Dus kom snel eens bij ons langs en laat je verrassen. Samen met jou komen we tot een fantastische nieuwe coupe!

Nu bij jouw curly curls behandeling jouw eigen krullenbijbel cadeau!

Meer resultaten na onze Curly Curls behandeling

Krullen Trendline 02
Krullen Trendline 01
Trendline Krullen 05
Remco-Krullen
Krullen expert trendline kapper
Krullen expert trendline kapper
trendline kapper Krullen expert
Krullenexpert
Krullenexpert trendline
Krullenexpert trendline
Krullen Trendline 04
Krullen Trendline 03