UPDATE 6-4-2020

WIJ GAAN U HELPEN met uw haarproblemen vanaf vrijdag 10 April! Producten, thuis color kits, cadeaubonnen & haaradviezen… Alles wat je nodig hebt komt in onze Hair rescue kits!

Ondanks dat we pas 2 weken zijn gesloten zitten veel van jullie toch met de handen in het haar. Om je te helpen gaan wij 2x per week open om jou hierbij te ondersteunen.

Wij zijn open op Dinsdag van 10.00uur – 12.00uur & Vrijdag van 16.00uur – 18.00uur.

Onze haircolor kits zijn niet dé oplossing, maar wel een werkbare tijdelijke overbrugging tot wij weer open gaan. Wij maken jou eigen recept uit ons systeem custom made voor jouw klaar, die je dan binnen 30min thuis zelf kan gaan opzetten. Het is de bedoeling dat je alleen jouw contouren, kruin en scheiding op zet. Dus de direct zichtbare uitgroei.

Waaruit bestaat de haarkleur kit: Verf, ontwikkelaar, kwast, handschoenen, verfschort, een uitgebreide beschrijving & een filmpje met uitleg via onze social media. De kosten zijn €21,50 (alleen pin).

In de salon kan je vooraf vast de uitleg komen ophalen zodat je alles thuis kunt voorbereiden. Daarna kan je jouw kleur komen ophalen.

We hebben jullie gemist, leuk om jullie weer te gaan zien!

PS: maximaal 2 klanten tegelijk in onze salon, en minimaal 1,5m afstand bewaren.


UPDATE 2-4-2020

WIJ OP PAUZE, ONZE ABONNEMENTEN OOK OP PAUZE!

Het zijn zware tijden.  De hele wereld is ontwricht, we worden allemaal beperkt in onze bewegingsvrijheid en veel mensen zijn onzeker over hun werk en inkomsten.

Sinds 24 maart 2020 zijn alle filialen van Trendline Kappers op last van de overheid gesloten. Voor ons als ondernemer maar ook voor onze medewerkers geeft deze situatie veel onzekerheid. Wanneer kunnen we weer open? Hoe gaat het met onze klanten? Blijven we allemaal gezond? Overleven onze bedrijven deze crisis?

Tijdens de persconferentie van 30 maart 2020 hebben we te horen gekregen dat we nog minimaal tot 28 April gesloten moeten blijven. Omdat we jullie als ambassadeurs van onze kapsalon bijzonder waarderen, willen wij goed kijken welke mogelijke oplossingen er zijn voor de abonnementen. Je zult begrijpen dat wij het momenteel financieel zwaar hebben zonder inkomsten terwijl alle vaste lasten wel doorlopen, en al helemaal doordat alle toegezegde staatssteun nog niet word uitbetaald.

Desondanks denken wij dat de enige redelijke oplossing die wij jou kunnen bieden is dat wij de abonnementen pauzeren. Dit betekent dat wij op 20 april as geen maandelijkse incasso zullen doen voor de maand April. Zolang onze salon is gesloten stoppen we de incassering van jouw abonnementsgeld. We beginnen pas weer met incasseren als wij weer open zijn.

We houden contact!

Houd onze website, facebook of Instagram in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen over wanneer onze salons weer open zullen gaan.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Dan komen we deze zware tijden samen goed door.

Warme groeten van de medewerkers van Trendline Kappers!

 


 

UPDATE 1-4-2020

Zojuist heeft de overheid besloten dat wij voorlopig tot 28 april gesloten moeten blijven. Dit doet ons erg pijn want wij hadden er juist weer enorm veel zin in om weer aan de slag te gaan. Het is helaas niet anders. We hopen dat jullie begrijpen dat wij ons ook echt aan deze maatregelen moeten houden voor ieders gezondheid. Wij zijn erg blij met onze medewerkers dus daar zijn wij zuinig op. Wij kunnen u dus ook niet thuis komen knippen.

Wij zullen deze week alle klanten gaan bellen die de komende periode een afspraak hebben staan om deze te verzetten.

WIJ GAAN U HELPEN! Hou onze social media en website goed in de gaten, later deze week zullen wij bekend gaan maken wat wij gaan doen om u te helpen met uw haarproblemen! Producten, thuis kleur kits & haaradviezen… Alles wat je nodig hebt komt in onze Hair rescue kits!

Tot snel!

#stayhomestaysafe #samensterk #hairrescuekits

 


24-3-2020

Eindelijk is er duidelijkheid vanuit de overheid gekomen en zijn wij genoodzaakt om onze salons per direct tot en met 6 april a.s. te sluiten. Je zult begrijpen dat dit een enorme impact op ons en onze medewerkers heeft. Wij zijn echt enorm trots op het team, dat zij ons zo hebben gesteund in deze lastige periode! De komende periode gaan wij goed gebruiken, om ons voor te bereiden op de heropening en zullen sterker dan ooit terug komen!

 

Helaas begrijpen wij ook dat de sluiting van de salons ook voor jou als klant vervelende consequenties heeft. Dus wat betekent onze sluiting nu voor jou?

 

– De komende dagen informeren wij alle klanten die al een afspraak bij ons hadden staan.

– Klanten die bij ons een abonnement hebben lopen, zullen daarover later deze week worden geïnformeerd. Wij beloven u dat we dit gepast zullen oplossen, wij hopen alleen even op uw geduld.

– Mocht de sluiting langer gaan duren dan 6 april a.s. dan zullen wij gaan kijken hoe we u toch oplossingen kunnen gaan bieden voor uw haarwensen.

 

Dus like onze social media en je bent als eerste weer op de hoogte zodra wij weer open gaan!

 

Tot snel!

 

Namens alle collega’s bij Trendline Kappers,

 

Jeffrey

Almere Stad

Almere Parkwijk

Soest Centrum

Soest Overhees