Wij zijn ongelooflijk blij dat wij eindelijk ‘groen licht’ hebben gekregen om ons mooi vak weer uit mogen gaan oefenen. Uiteraard nemen wij wel de nodige voorzorgsmaatregelen om jouw en onze gezondheid te beschermen. Mede daarom zullen er strenge hygiëne protocollen gehanteerd worden.

 

AFSPRAAK MAKEN

Op dit moment kan jij jouw afspraak al online inplannen, en zijn wij ook weer telefonisch bereikbaar van 10.00uur tot 15.00uur. Waarschijnlijk zullen de telefonische wachttijden wel langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor.

Door het inroosteren van extra medewerkers zal er vanaf donderdag middag 25-2 waarschijnlijk extra plekken vrijkomen op korte termijn. Blijf onze planning in de gaten houden!

 

KLEURINGEN
Door de drukte kunnen kleuringen tijdelijk alleen telefonisch hun afspraak plannen.

STEUN ONS
Van de afgelopen 12 maanden zijn wij in totaal 19 weken verplicht gesloten geweest. Daarnaast bleek de steun vanuit de overheid ruim onvoldoende te zijn. Om onze salon te steunen hebben de medewerkers een mooie actie opgezet om ons te ondersteunen.

ABONNEMENTHOUDERS
Met betrekking tot de abonnementen zijn er een aantal wijzigingen:

* Voorheen incasseerden wij onze abonnementen achteraf, maar het aantal storno’s leverden ons veel hoofdpijn op aangezien wij wel de dienst hadden verleend maar helaas achteraf geen betaling mochten ontvangen. Wij hebben daarom besloten om voortaan de abonnementen vooraf te incasseren. De incasso voor april zal plaatsvinden op 25 maart.

* Wij verwachten dat het de eerste paar weken enorm druk zal worden en dat wij daardoor niet alle abonnementhouders kunnen knippen in maart. Dit vinden wij niet netjes als wij dan wel bij hun zouden hebben geïncasseerd. Kom je dus in maart dan zal de betaling plaatsvinden bij de kassa. Kom je weer in april, dan zal de betaling weer via jouw abonnement (automatische incasso) verlopen.

VEILIGHEIDSPROTOCOL
Hieronder vind je zeer belangrijke informatie die je goed moet lezen voordat je een bezoek aan onze salon brengt. Wij mogen namelijk weer open maar wel onder strenge voorwaarden die op sommige punten afwijken van onze reguliere bedrijfsvoering. Lees deze zorgvuldig door voordat je een bezoek brengt aan onze salon

TIP
Hou onze social media in de gaten, dan bent jij als eerste op de hoogte van extra vrije plekken!

Wij hebben er weer zin in dus hopelijk zien we je weer snel!

Alle collega’s van Trendline Kappers
India, Yoran, Natasja, Leonie, Bianca, Melissa, Georgeann, Laila, Fleur, Shanandra, Jamie, Michelle, Romy, Tessa, Dehlia & Nicky

Almere Parkwijk

Instagram

Soest Centrum

Instagram

Soest Overhees